L.C. Förlag

Böcker som ger njutning...

VÅR HISTORIA

Vi älskar varje minut på vår resa

Uppstart

L.C. Förlag drivs av grundaren Yamilé Andreasson Craig samt delägaren Madelene Lundvall. Båda är författare. Inom förlaget har Yamilé  ansvar över alla manusintagningar och publicering.


Bolaget grundades i januari 2015. Under 2016 blev Madelene Lundvall delägare i förlaget efter att tidigare endast varit författare i L.C.


Vilka är vi?

Vi är båda författare och har en kärlek till det skrivna ordet. Med andra ord så älskar vi böcker. Men även att skriva. Precis som vid uppstarten fortsätter vi tillsammans att driva förlaget med idén att ha ett bokförlag som sätter författarens intressen i centrum. 


Med Madelene som media- & affärsutvecklingschef  kring alla förlagets böcker samt genom att tillsammans jobba hårt och driva förlaget framåt hoppas vi kunna nå ut mer på marknaden. 

Vårt utbud

Vårt fokus ligger i att ge ut böcker på svenska, men även engelska från 15+ till vuxen. Det innebär att du kan hitta allt från ungdomsböcker, spänningsromaner, fantasy, erotik och andra genrer hos oss.


Med vårt breda utbud hoppas vi att  läsarna ska finna en bra bok att avnjuta av nya författare som förmodligen aldrig sett dagens ljus annars då man lätt faller bort bland de traditionella förlagsjättarna.


Flera av våra böcker ges ut på både engelska som svenska.