L.C. Förlag

Böcker som ger njutning...

När traditionella förlag antar ett manus bekostar förlaget bokutgivningen, vilket innebär att de bestämmer det mesta kring utgivningen och tar i regel största delen av vinsten för författarens sålda bok.

L.C. Förlag erbjuder dig som författare möjligheten att själv investera i din utgivning och därigenom får du större del av vinsten än hos ett traditionellt förlag och du får även vara delaktig i utgivningen. Som författare investerar du i din bok genom en investering som täcker de huvudsakliga kostnaderna för utgivningsprocessen samt finansierar trycket av bok samt e-bok.

Investeringen återbetalas till författaren i form av royalty i takt med att bokupplagan säljs. För att bli utgiven hos oss ser vi helst att du har ett bolag (enskild firma räcker gott och väl). Det är av praktiska skäl och som författare har du ofta en del kostnader för ditt författarskap vilka är mycket enklare att dra av i ett företag som kan göra nödvändiga investeringar och ta emot royaltyutbetalningar. För mer info kring detta går det bra att maila oss.

Om vi antar din bok (observera, vi antar INTE vilket manus som helst bara för att författaren investerar), så återkommer vi med besked så fort vi kan. Vi ger alltid feedback oavsett om vi antar manuset eller inte.

Så snart avtalet är påskrivet och investeringen inbetald börjar vi arbeta med utgivningen. Vi har i vårt team både svenska medarbetare, men även ett team i USA där alla jobbar för att din bok ska komma ut på marknaden på bästa sätt.

Vi använder oss av olika mediekanaler, annonseringar, tidningar, radio och bloggrecensenter.

Alla våra böcker finns hos Adlibris, Bokus, CDON, Storytel, Nextory, Bookbeat, Bokon, Apple, Amazon, men även hos utvalda ICA Maxi butiker samt hos vissa bokhandlare.
Vi marknadsför också alla våra titlar på Facebook, Instagram, Twitter, Boktugg.se, vår hemsida m.m.

Pris från: 75.000 kr inklusive moms

Skicka ditt manus till: 

[email protected]

OBS!

Efter det inkommit till oss räkna med att det kan ta 1-3 mån 

innan vi kan ge svar gällande utgivning.